Stoelmassage

Stoelmassage is ooit begonnen in Azie. Een bezoek aan de kapper werd daar met een massage op hoofd, nek en schouders uitgebreid. Dankzij Chineze migranten werd deze massagevorm bekend in Amerkica. Vanuit Amerika ging deze massagevorm de hele wereld over. Dankzij de mogelijkheid om mobiel massages te geven is stoelmassage uitermate geschikt als massage voor bij jouw thuis of binnen uw bedrijf.

Let op! Ontspanning- en stoelmassage komen niet in aanmerking voor vergoeding door de aanvullende zorgverzekering. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op en zorg dat je niet voor een onaangename verrassing komt te staan.

Wat houdt de massage in?
Een stoelmassage is gericht op hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen en voor (bijna) iedereen geschikt. De duur van de massage bedraagt ongeveer 15 minuten en wordt ingevuld aan de hand van uw persoonlijke wensen. Het bijzondere aan een stoelmassage is dat deze op de kleding wordt gegeven. Je hoeft je dus niet om te kleden, behalve als je dat prettiger vindt.
Tijdens de intake worden eventuele contra-indicaties uitgesloten. Contra-indicaties zijn onder te verdelen in relatief en absoluut. Het verschil is dat bij relatief een aangepaste massage mag worden gegeven en bij absoluut geen massage mag worden gegeven. Zie Contra-indicaties voor meer informatie.

Waarom Zevenster Massage?
Bij Zevenster Massage staat de klant centraal. Daar ligt ook meteen de kracht van Zevenster Massage.

  • Jij staat centraal
  • Uw masseuse is gediplomeerd en geregistreerd. Jij kan er dus op vertrouwen dat jij in goede handen bent.
  • De prijzen zijn zeer aantrekkelijk
  • Ook klachtgerichte massage, inclusief bodyscan, is mogelijk

Voor particulieren is het aan te raden gebruik te maken van een strippenkaart. De kosten voor 4 stoelmassages + 1 gratis massage (totaal 75 minuten) zijn dan €45. Klik hier om direct naar de prijslijst te gaan.

Op (vak)beursen en events kan je al voor €7,50 per kwartier een stoelmassage uitproberen!

Massage cadeaubon 

Het is ook mogelijk om een cadeaubon van Zevenster Massage te bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende bedragen. Een prachtige manier om te laten zien dat je iemand een stukje ontspanning gunt. Ideaal voor vrienden, familie, kennissen en collega’s.

  • Cadeabon t.w.v. €23, ideaal voor een stoel- of ontspanningsmassage van 30 minuten
  • Cadeabon t.w.v. €45, perfect voor een tafelmassage van 60 minuten

Enkele extra voorwaarden zijn van toepassing op deze cadeaubonnen, te weten:

  • Cadeaubonnen zijn niet geldig in combinatie met andere acties. (Zo kunnen ambassadeurs van Zevenster Massage geen gebruik maken van een cadeaubon wanneer zij het ambassadeurstarief betalen)
  • Cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld tegen contacten.
  • Er is geen optie om geld retour te krijgen bij een overwaarde. Het niet besteden bedrag komt te vervallen.
  • Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig tenzij anders weergegeven op de bon.

Het is ook mogelijk om een massage cadeaubon te bestellen. Een prachtige manier om iemand eens lekker te laten ontspannen.

Hieronder kan je in een filmopname zien hoe een stoelmassage van begin tot eind wordt opgebouwd.

Zevenster Massage is lid van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
Picture3