Reacties van klanten

Hieronder zijn een aantal reacties te lezen van personen die via Facebook hun waardering hebben uitgesproken. Ik ben hen daar heel dankbaar voor en hoop dat ik nog vele anderen ook een heerlijke ervaring mag geven.

Een heel fijne massage gehad. Ze houdt rekening met de plekken waar je om vraagt en communiceert goed. Het was heel ontspannend omdat we in ons eigen huis waren en helemaal top dat ze de massagetafel had meegenomen. Kortom, het is zeker een aanrader en een goede boost voor je spieren. – Romee en Martijn

Heerlijke behandeling gehad, aanrader! Prettige ervaring om op die stoel te hangen totale ontspanning. Dat doe je goed!! – Jarno

Ze heeft goede zachte stevige handen. Goede massage zeker voor herhaling vatbaar. – Esther

Ik zie een stoelmassage niet als een luxe, maar als een investering in mijn eigen gezondheid. – Joost

Ik ben goed ontvangen. De massage was heerlijk. Ik wou graag een stevige massage en dat was mogelijk. Al met al een fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. – Bettina

Heerlijke en professionele massage, geen gefriemel maar doeltreffend masseren. – Anne

Top massages, heeft de pijn in mijn rug goed verholpen. – Milan