Tarieven

Massagetherapie

Massagetherapie is een vorm van Lichaamsgerichte Therapie en valt derhalve onder de natuurgeneeskunde of alternatieve geneeswijze. Veel verzekeraars vergoeden natuurgeneeskunde (gedeeltelijk) vanuit hun aanvullende zorgverzekering. Welke kosten jouw verzekering vergoed vind je in de polis van jouw zorgverzekeraar. Ook zijn er online tools beschikbaar zoals zorgwijzer waarmee je kan opzoeken welke kosten worden vergoed. Klik op onderstaande link om direct naar de website van deze Zorgwijzer te worden doorverwezen.

Klik hier om direct naar een overzicht van vergoedingen te gaan.

Massagetherapie Tijdsduur Tarief 2019
Intake (telefonisch) ca. 10 minuten Geen kosten
Anamnese en functieonderzoek (voorafgaand aan eerste behandeling) ca. 20 minuten €20
Eerste behandeling (excl. anamnese en functieonderzoek) 30 minuten €30
Vervolgbehandeling kort (zie toelichting) 30 minuten €30
Vervolgbehandeling normaal (zie toelichting) 40 minuten €40
Vervolgbehandeling lang (zie toelichting) 50 minuten €50

Toelichting tarieven vervolgbehandelingen
Afhankelijk van de aard, complexiteit en omvang van jouw klacht wordt gekeken welke behandelingstijd het beste aansluit. Dit betekent voor minder complexe klachten dat een kortere behandelingstijd mogelijk is. Dat is fijn, want op die manier bespaar je geld en krijg je toch de hulp die je nodig hebt. Wanneer er sprake is van meer complexe problematiek kunnen we besluiten te starten met langere vervolgbehandelingen die uiteraard bij vermindering van de klacht worden afgebouwd.

Ontspanningsmassage

Let op! Ontspannings- en stoelmassage komen niet in aanmerking voor vergoeding door de aanvullende zorgverzekering. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op en zorg dat je niet voor een onaangename verrassing komt te staan. Alle bedragen voor particulieren zijn inclusief belastingpercentages.

Ontspanningsmassage op de massagetafel Tijdsduur Prijs
Nek-, rug- en schoudermassage 30 minuten* €23
Onderrug en benen 45 minuten** €34
Ontspanningsmassage 60 minuten €45
Complete lichaamsmassage 60 minuten €45
Zwangerschapsmassage Tijdsduur
Ontspanning 45 minuten*** €34
Ontspanning 60 minuten €45

*/**/*** Deze behandelingen verdwijnen per 1 januari 2020.
De nek-, rug- en schoudermassage wordt niet meer afzonderlijk aangeboden, maar maken desgewenst onderdeel uit van de ontspanningsmassage 60 minuten. Wel is het mogelijk om bij (psycho)somatische klachten een afspraak te maken voor massagetherapie. Voor klachten tijdens de zwangerschap is het ook mogelijk een afspraak te maken voor massagetherapie. Kijk voor de prijzen van de mogelijke consulten in de tabel Massagetherapie.

Toelichting tarieven zwangerschapsmassage
De zwangerschapsmassage (zoals hierboven in de tabel opgenomen) is een ontspanningsmassage. Het kan natuurlijk voorkomen dat je als mamma in spe toch meer hobbels in de weg tegenkomt dan je had verwacht. Dit kan tot ongezonde spanning en gezondheidsproblemen leiden. Omdat je in deze tijd niet alleen verantwoordelijk bent voor jezelf, maar ook voor je ongeboren kindje is het van groot belang dat je dit tijdig signaleert en er wat mee doet.

Massagetherapie kan je daarbij helpen. Massagetherapie is immers gericht op het verbeteren van jouw gezondheid door lichaam en geest in balans te brengen. Juist in deze levensfase verandert er van alles in jouw lichaam. Een goede ‘verstandhouding’ tussen lichaam en geest is dus van essentieel belang voor jouw gezondheid en die van jouw kleine. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op.

Door de beperkte behoefte aan particuliere stoelmassages verdwijnt deze dienstverlening per 1 januari 2020. Wens je toch een avondje stoelmassage te willen organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een op maat gemaakte offerte. Mail naar: info@zevenstermassage.nl

Stoelmassage Prijs
Ontspanning (2 personen 15 minuten) €12 (per stuk)
Ontspanning (30 minuten) €23
Klachtgericht (30 minuten) €23

Tarieven stoelmassages voor bedrijven

Wegens toegenomen belangstelling voor stoelmassages voor bedrijven zijn de tarieven voor 2020 marktconform aangepast. Deze tariefwijziging geldt voor alle vanaf 1 januari 2020 geleverde dienstverlening. Opdrachten in 2019 vallen nog onder het oude tarief (zie hieronder). Houd rekening met bijkomende kosten waaronder, reis e/o parkeerkosten. Vraag desgewenst de AV op. Alle bedragen voor zakelijke stoelmassage zijn en blijven exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.

Stoelmassage voor bedrijven Tijdsduur Normaalprijs Korting Aanbieding (excl. 21% BTW)
Stoelmassage per stuk 15 minuten €12 €0
Stoelmassage per uur maximaal 4 stoelmassages €45 €5 €40
Stoelmasseur per dag (6 werkzame uren) maximaal 24 stoelmassages €270 €90 €180
Stoelmassage voor bedrijven nieuwe tarieven per 1 januari 2020 Tijdsduur Normaalprijs Korting Aanbieding (excl. 21% BTW)
Stoelmassage per uur keuze uit 4×15 minuten of 3×20 minuten stoelmassages €50 €5 €45
Stoelmasseur per dag (7 uur inclusief 1 uur pauze) keuze uit 24×15 minuten of 18×20 minuten stoelmassages €270 €30 €240