Contact

VERHUISBERICHT
Zevenster Massage is per 1 januari 2021 verhuisd en nu gevestigd in Werken in Balans aan de Voortsweg 204F, 7523 CK Enschede.

Zevenster Massage biedt in sommige gevallen ook de mogelijkheid voor ambulante behandeling aan. Bespreek dit altijd vooraf om teleurstelling te voorkomen. Hiervoor kan je per mail contact opnemen om jouw situatie en wensen uit te leggen. Aan de hand van de mail neem ik telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij afstanden langer dan 10 km (enkele reis) vanaf de locatie van Zevenster Massage, wordt €0,20 ct per extra km (enkele reis) gerekend. Via de website van de ANWB (routeplanner) kun je nakijken of voor jou extra reiskosten gelden.

Contactgegevens

Zevenster Massage
KvK 59884460
Voortsweg 204F
7523 CK Enschede
tel: 06 333 729 01
mail:info@zevenstermassage.nl

Telefonisch contact
Zevenster Massage is dagelijks van 10.00-12.00 uur telefonisch bereikbaar voor informatie of het maken van een afspraak. Mocht je tijdens deze uren geen gehoor krijgen, laat dan jouw naam en telefoonnummer achter dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Openingstijden

Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak. Deze kun je zelf gemakkelijk online inplannen via de online planner van MijnDiad. Behandeling op de dag zelf is alleen mogelijk indien er voldoende beschikbaarheid is op die dag. Wacht dus niet tot het laatste moment voor het maken van een afspraak en geef de door jou gewenste behandeldatum en tijd tijdig door. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Dag Behandelaar Tijd
Maandag Jacky Teters Behandeling op afspraak van 10.00-17.00 uur
Dinsdag Jacky Teters Behandeling op afspraak van 10.00-17.00 uur
Woensdag Jacky Teters Behandeling op afspraak van 10.00-17.00 uur
Donderdag Jacky Teters Behandeling op afspraak van 10.00-17.00 uur
Vrijdag Jacky Teters Behandeling op afspraak van 10.00-17.00 uur
Zaterdag/Zondag Gesloten

Als je graag een afspraak wilt op een andere tijd dan hierboven aangegeven neem dan even contact op via info@zevenstermassage.nl

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de Algemene voorwaarden.

Contra-indicaties

Klik hier voor een overzicht van de Absolute en Relatieve Contra-indicaties.

Geschillencommissie

Klik hier voor meer informatie over SCAG (Geschillencommissie) en Klachtafhandeling.

Zakelijke offerte stoelmassage voor bedrijven

Vraag vrijblijvend informatie op of vraag een zakelijke offerte aan via info@zevenstermassage.nl. Geef in de e-mail aan waar jouw interesse naar uitgaat en of je teruggebeld wilt worden. Vermeld tevens in jouw e-mail jouw (bedrijfs)naam, telefoonnummer, locatie en het aantal medewerkers.