Contact

Zevenster Massage is gevestigd in Ruimte voor Balans aan de Potsweg 15b, 7523 CA Enschede. Zevenster Massage biedt in sommige gevallen ook de mogelijkheid voor ambulante behandeling aan. Bespreek dit altijd vooraf om teleurstelling te voorkomen. Hiervoor kan je per mail contact opnemen om jouw situatie en wensen uit te leggen. Aan de hand van de mail neem ik telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
Bij afstanden langer dan 10 km (enkele reis) vanaf de locatie van Zevenster Massage, wordt €0,20 ct per extra km (enkele reis) gerekend. Via de website van de ANWB (routeplanner) kun je nakijken of voor jou extra reiskosten gelden.

Contactgegevens

Zevenster Massage
KvK 59884460
Potsweg 15b
7523 CA Enschede
tel: 06 333 729 01
mail:info@zevenstermassage.nl

Telefonisch contact
De contacttijden zijn per 1 november 2017 aangepast. Zevenster Massage is dagelijks van 10.00-12.00 uur telefonisch bereikbaar voor informatie of het maken van een afspraak. Mocht je tijdens deze uren geen gehoor krijgen, laat dan jouw naam en telefoonnummer achter dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Openingstijden

Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak. Behandeling op de dag zelf is alleen mogelijk indien er voldoende beschikbaarheid is op die dag. Neem dus om teleurstellingen te voorkomen enige dagen voorafgaand aan de door jouw gewenste behandeldatum telefonisch contact op voor een afspraak.

De online agenda is geactiveerd! Ga naar Agenda om jouw afspraak te plannen.

Dag Locatie Tijd
Maandag Telefonisch bereikbaar 10.00-12.00 uur
Dinsdag Potsweg 15b Behandeling op afspraak van 18.30-22.00 uur
Woensdag Potsweg 15b Geopend van 13.00-17.00 uur
Donderdag Telefonisch bereikbaar 10.00-12.00 uur
Vrijdag Potsweg 15b Geopend van 13.00-17.00 uur
Zaterdag/Zondag Gesloten

Als je graag een afspraak wilt op een andere tijd dan hierboven aangegeven neem dan even contact op via info@zevenstermassage.nl

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de Algemene voorwaarden.

Contra-indicaties

Klik hier voor een overzicht van de Absolute en Relatieve Contra-indicaties.

Geschillencommissie

Klik hier voor meer informatie over SCAG (Geschillencommissie) en Klachtafhandeling.

Zakelijke offerte stoelmassage voor bedrijven

Vraag vrijblijvend informatie op of vraag een zakelijke offerte aan via info@zevenstermassage.nl. Geef in de e-mail aan waar jouw interesse naar uitgaat en of je teruggebeld wilt worden. Vermeld tevens in jouw e-mail jouw (bedrijfs)naam, telefoonnummer, locatie en het aantal medewerkers.