Over mij

Welkom bezoeker. Je bent op de website van Zevenster Massage beland die door mij – Jacky Teters, massagetherapeut en eigenaar van Zevenster Massage – wordt beheerd. En je bent hier vast niet zomaar terecht gekomen. Misschien was je op zoek naar massage, misschien naar alternatieve geneeswijze. Wie weet ben je zelfs wel doorverwezen door een kennis of vriend. Hoe je hier ook terecht gekomen bent, voel je welkom. Ik stel me daarom ook graag even voor, en vertel je iets meer over mijn visie en missie. Lees verder.

Stoelmassage MST: Samenwerking met Paula Gaasendam

Sinds kort werken Paula en ik samen in opdracht van het MST (Medisch Spectrum Twente) te Enschede. De pilot die MST met ons in 2022 startte heeft ongekend succes. Wij verzorgen bij het MST intern stoelmassages op de werkplek (poli/afdeling en centraal). Deze stoelmassages zijn bedoeld voor personeelsleden en kunnen via de communicatiekanalen van het MST besproken worden. Meer informatie vind je via MST Vitaal.

Natuurlijk is het ook mogelijk om naderhand een afspraak bij een van ons te maken voor uitgebreidere behandeling van bestaande klachten. Hiervoor kan je contact opnemen met Paula Gaasendam via 06 54990953 of per e-mail reconnectmassagetherapie@gmail.com.

Wil je een afspraak plannen bij mij? Klik dan op de deze link Afspraak maken.