Ontspanning

Zevenster Massage biedt diverse massages en behandelingen aan zowel op de vestiging als in de omgeving Enschede. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende massages en behandelingen. Wil je meer weten over de dienstverlening en de bijbehorende massage? Klik dan op de link om door te gaan naar een volledigere beschrijving. Let op! Ontspanning- en stoelmassage komen niet in aanmerking voor vergoeding door de aanvullende zorgverzekering. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op en zorg dat je niet voor een onaangename verrassing komt te staan.

Ontspanningsmassage op de massagetafel
Net iets volwaardiger dan de stoelmassage is de ontspanningsmassage op maat. Deze wordt gegeven op een mobiele massagetafel. Deze massage wordt gegeven op de huid en is geschikt voor particulier. Ook deze massage kan op locatie worden gegeven, mits er voldoende werkruimte is.
De ontspanningsmassage op maat wordt aangeboden als complete lichaamsmassage, maar ook als gedeeltelijke behandeling. Ook is een combinatie van verscheidene technieken mogenlijk. Zodoende kunt u zelf aangeven of u een ontspannende of juist een energieke massage wilt ontvangen.

Zwangerschapsmassage (vanaf 14 weken)
Speciaal voor de aanstaande moeder biedt Zevenster Massage ook zwangerschapsmassage aan. Deze massage wordt eveneens gegeven op een mobiele massagetafel. Door een stabiele zijlig positie aan te nemen kan deze massage vanaf de 14e week van de zwangerschap tot aan het einde van de draagperiode worden ontvangen. Ook deze massage kan op locatie worden gegeven, mits er voldoende werkruimte is.
De zwangerschapsmassage wordt aangeboden vanaf 30 minuten tot maximaal 60 minuten. Je zal merken dat naargelang de zwangerschap vordert een kortere massage prettiger is. Dit houdt verband met de druk van de foetus op de ingewanden. De zwangerschapsmassage bestaat voornamelijk uit mildere technieken, afkomstig uit de klassieke en de lomi lomi massage.