Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is ooit begonnen in Azie. Een bezoek aan de kapper werd daar met een massage op hoofd, nek en schouders uitgebreid. Dankzij Chineze migranten werd deze massagevorm bekend in America. Vanuit America ging deze massagevorm de hele wereld over. Dankzij de mogelijkheid om mobiel massages te geven is stoelmassage uitermate geschikt als massage binnen jouw bedrijf.

Wat houdt de massage in?
Een stoelmassage is gericht op hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen en voor (bijna) iedereen geschikt. De duur van de massage bedraagt ongeveer 15 minuten en wordt ingevuld aan de hand van uw persoonlijke wensen. Het bijzondere aan een stoelmassage is dat deze op de kleding wordt gegeven. Je hoeft je dus niet om te kleden, behalve als je dat prettiger vindt.
Tijdens de intake worden eventuele contra-indicaties uitgesloten. Contra-indicaties zijn onder te verdelen in relatief en absoluut. Het verschil is dat bij relatief een aangepaste massage mag worden gegeven en bij absoluut geen massage mag worden gegeven. Zie Contra-indicaties voor meer informatie.

Waarom Zevenster Massage?
Bij Zevenster Massage staat de klant centraal. Daar ligt ook meteen de kracht van Zevenster Massage.

  • Jij staat centraal
  • Uw masseuse is gediplomeerd en geregistreerd. Jij kan er dus op vertrouwen dat jij in goede handen bent.
  • De prijzen zijn zeer aantrekkelijk
  • Ook klachtgerichte massage, inclusief bodyscan, is mogelijk