Hotstone Massage

Nu nog meer keuze bij Zevenster Massage

De mogelijkheden bij Zevenster Massage waren al zeer uitgebreid. Van Stoelmassage, tot Ontspanningsmassage en Zwangerschapsmassage. Nu wordt de keuze nog meer reuze. Binnenkort, vanaf 1 juni 2015, is het ook mogelijk om een heerlijke Hotstone Massage af te nemen!

Wat is een Hotstone Massage?

Een Hotstone massage is een massage met basaltstenen. De stenen zijn niet heet, maar lekker warm. De temperatuur van de stenen is ongeveer 45 graden. De stenen komen op temperatuur in het door de heater verwarmde water.

Hoe verloopt een Hotstone Massage?

De massage start met aantal basaltstenen die op en naast je worden neergelegd. Hierdoort went jouw lichaam aan de warmte. Ook zorgt de warmte voor directe ontspanning. Vervolgens wordt jouw lichaam gemasseerd met warme olie. Dit zorgt er voor dat de stenen goed glijden over de huid. De massage bestaat voornamelijk uit lange, rustige en cirkelvormige strijkbewegingen. Door de combinatie van warmte en beweging (thermodynamica) kan deze massage dieper inwerken op het dieper gelegen spierweefsel. Hierdoor wordt de massagebehandeling een stuk effectiever.

Een Hotstone massage ondersteunt het zelfherstelend vermogen van het lichaam. Het heeft direct effect op het ontgiften van het lichaam en zorgt voor afvoer van afvalstoffen. Daarnaast stimuleert deze massagevorm de organen. Op die manier raakt je hele lichaam beter in balans.

Waar is de Hotstone massage voor geschikt?

  • spanningen
  • stress
  • spierproblemen
  • slechte doorbloeding

Speciale actie in de maand Juni

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe massage die Zevenster Massage aanbiedt? Maak dan snel een afspraak voor jou en je vriendin en maak gebruik van de speciale actie in de maand juni (2015):

Actie juni 2015: Hotstone Massage 1 + 1 gratis

Ja je leest het goed, een van jullie krijgt een gratis Hotstone Massage als jullie samen afspreken!* Bereken je voordeel:

  • Bij afname van 2 massages van ieder 30 minuten betaal je slechts €23in totaal, dat is €11,50 euro persoon!
  • Bij afname van 2 massages van ieder 60 minuten betaal slechts €45in totaal, dat is €22,50 per persoon!

Hot Stone Massage

*Vraag naar de voorwaarden: 06 333 72901 of info@zevenstermassage.nl.