Gezondheidscheck coronavirus

De Gezondheidscheck coronavirus krijg je toegestuurd als bijlage in de herinneringsmail, 1 dag vóór jouw afspraak

De volgende triagevragenlijst wordt toegevoegd aan jouw dossier. Je krijgt hem toegestuurd bij de herinneringsmail van jouw afspraak. Deze vragen zijn gebaseerd op het advies van het RIVM juli 2021.

Clienten moeten de gezondheidscheck doen voor aanvang van de behandeling. Als één van de vragen met ja wordt beantwoord, dan moet die persoon thuis blijven.
Vraag 1) Had je één of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur? – Hoesten – Neusverkoudheid – Verhoging of koorts – Benauwdheid – Geur- en smaakverlies.
Vraag 2) Ben je op dit moment in isolatie, omdat je positief getest bent op het coronavirus (SARS-CoV-2)?
Vraag 3) Ben je in quarantaine, omdat je: – een huisgenoot of nauw contact bent van iemand bij wie SARS-CoV-2 is vastgesteld? – uit een gebied terugkomt met een (zeer) hoog risico voor SARS-CoV-2? – bent gewaarschuwd door de coronamelder-app?

Indien een van bovenstaande vragen met ja beantwoord wordt, verzet dan jouw afspraak.
Het is van belang dat je de vragen naar waarheid invult om risico op een COVID-19 besmetting voor jezelf en andere clienten te minimaliseren. Ook is het van belang dat je contact opneemt als je na jouw behandeling bericht ontvangt van de GGD over brononderzoek. Informeer dan bij de medewerker van de GGD of jouw afspraak tijdens de ‘besmettelijke’ periode heeft plaatsgevonden en zo ja, informeer mij daar over.

Belangrijke mededelingen

De ‘nieuwe vragenlijst’- die de oude triage vragen verving – is inmiddels vervangen door de Gezondheidscheck. Zodoende zijn deze vragenlijsten van de website verwijderd. Destijds ingevulde vragenlijsten die aan jouw dossier zijn toegevoegd blijven onderdeel van jouw dossier.