Basiscursus Doorbreek het Zwijgen weer van start in 2021

Ook in 2021 kan je weer meedoen aan de Basiscursus Doorbreek het Zwijgen, met in inachtneming van de corona basisregels; blijf thuis als je ziek bent (verkouden, koorts etc.), houd 1,5 meter afstand, was je handen, gebruik bij binnenkomst hand gel. Voor diegenen die met het ov-reizen is het dragen van een mondkapje verplicht. Ook is de locatie corona proof.

De reguliere Basiscursus ‘Doorbreek het Zwijgen’ (fysieke bijeenkomst) zal bestaan uit 10 wekelijke bijeenkomsten op woensdagmiddag van 12.30 tot 15.00 uur met als start medio half februari.

De onlinecursus, bestaande uit 10-wekelijkse bijeenkomsten zullen plaatsvinden op maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur start eind januari 2021.
Voor zowel de fysieke als onlinecursus geldt er een minimum van 6 deelnemers en een maximum van totaal 10 deelnemers. (8 deelnemers en twee begeleiders).

Via deze website www.herstel-ervaringsdeskundigheid.nl/lotgenoten/basiscursus/ is aanmelden mogelijk.

Uitzending ‘Getekend – sporen van kindermishandeling’

Vanaf 11 november is de indrukwekkende documentaire reeks wekelijks te zien geweest op televisie bij de NPO/EO. Met de aangrijpende getuigenissen van Jurgen, Sabrina, Mary-Jane, Fouad en Hameeda. Uitzending gemist? Kijk het hier terug.