Interview met Massagetherapeut in Libelle nr 50

Voor wie het gemist heeft; Libelle heeft voor haar 50ste uitgave in 2021 massagetherapeut Minke Flach geinterviewd. De titel van het interview: Hallo lijf, hoe is het nu? – Eerst voelen, dan praten.

In de libelle doet Minke Flach uit de doeken wat massagetherapie kan betekenen bij stress en spanningsklachten. Èn dat deze klachten niet altijd een fysieke oorzaak hebben. Haar verklaring: Door ons drukke bestaan zijn we meer aan denken en minder gaan voelen.

Herkenbaar? Voor mij als praktiserend massagetherapeut wel.

Massagetherapie is multi-inzetbaar. Voor mensen die moeilijk bij hun gevoel kunnen komen; wanneer piekergedachten jouw mind kapen; bij beperkende of belemmerende overtuigingen; bij overprikkeling; bij SOLK/SALK (Somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten/Somatisch aanhoudende lichamelijke klachten); bij rouw en verlies; bij stress en burn-out; in het geval van angst- en paniekgevoelens en om jouw eigen grenzen te leren kennen en aan te geven.

Kom het artikel lezen in de wachtruimte aan Voortsweg 204F in Enschede, en wil je jezelf helemaal een plezier doen? Maak dan ook direct een afspraak om massagetherapie zelf te ervaren.

Tot ziens bij Zevenster Massage!