Wijziging CZ triggert positieve ontwikkeling

Het is inmiddels acht maanden geleden dat CZ doorgaf hun vergoedingen voor alternatieve zorg te zullen wijzigen. Zij maakten bekend dat massagetherapie niet langer als natuurgeneeskundige therapie wordt erkend. Zie deze bron. Uitsluitend antroposofische consulten, auriculotherapie (ooracupunctuur), haptonomie, kinesiologie, musculoskeletale geneeskunde, orthomanuele geneeskunde, reflexzonetherapie/voetreflextherapie, manuele therapie E.S en shiatsu worden nog als zodanig vergoed.

Om deze reden maakt Zevenster Massage een positieve ontwikkeling door. Dit jaar is een deel van de omzet geinfesteerd in kennis en kunde op het gebied van triggerpointbehandeling. Dit betekent dat je per 1 september 2019 terecht kunt voor klachtgerichte triggerpointtherapie. Ook streef ik er naar om binnen een jaar workshops aan te bieden voor zelfbehandeling van triggerpoints.

Ben je benieuwd naar de triggerpointtherapie en wat het voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor meer informatie of maak direct een afspraak.


Bron afbeelding: www.triggerpointcoach.nl