Zevenster Massage (her)opent haar deuren

Het is zover, vanaf dinsdag 12 mei opent Zevenster Massage haar deuren. Ik kijk er naar uit om je weer te ontvangen. Het Coronavirus is echter nog steeds actief, daarom zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor jouw en mijn veiligheid. Je wordt geacht deze te lezen en te respecteren.

• Ik plan mijn afspraken zo, dat het aantal cliënten in de wachtruimte tot een minimum wordt beperkt;
• In de wachtruimte staan de stoelen zo opgesteld, dat u altijd op minimaal 1,5 meter afstand bent van medepatiënten, mochten die er toch nog zijn. Er is ruimte genoeg om elkaar te passeren. Kom op tijd, maar niet te vroeg;
• Het toilet is tijdelijk niet te gebruiken;

• Kom zoveel mogelijk alleen, laat uw partner thuis;
• Neemt u zo min mogelijk spullen mee en stopt u uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak;
• Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep/lotion;
• Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk;

• Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand;
• Voor zover noodzakelijk en mogelijk geef ik instructies en oefeningen op minimaal 1,5 meter afstand en wordt fysiekcontact tot een minimum beperkt;
• Tijdens het maken van de afspraak/voor aanvang van de behandeling stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd;


Klik op de afbeelding om te vergroten.

• Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen u, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.

Heb je vragen of wil je weten of een afspraak maken mogelijk is? Neem dan contact op via info@zevenstermassage of 0633372901.